Wie we zijn

Carv company BV is eind 2010 opgericht met een duidelijk doel voor ogen. We willen graag impact hebben op het succes van onze klanten. Dit kan alleen als er een langdurige relatie is die gebaseerd is op wederzijds respect en vertrouwen. We zijn trots op het vertrouwen dat we de afgelopen jaren hebben gekregen van onze klanten.

Bernard van Croonenburg

Bernard is een ervaren manager en ondernemer die zijn sporen ruimschoots heeft verdiend. Een klant omschreef hem als volgt “Humor, daadkracht, enthousiasme gecombineerd met een duidelijke focus op de mens zorgen ervoor dat Bernard de boel in beweging krijgt en snel resultaat behaald.”  Een juiste balans tussen mens- en resultaatgerichtheid zijn de sleutel tot succes.

Associates

Carv company heeft met uiteenlopende organisaties & professionals afspraken gemaakt over (tijdelijke) samenwerkingsverbanden. Op deze manier kunnen we direct inspelen op de behoefte van de klant. Dit is één van de manieren waardoor we zelf wendbaar blijven.

Partners

In de snel veranderende wereld zijn partners essentieel voor het succes van organisaties. Carv company heeft een aantal partnerships gesloten met organisaties waar veel mee wordt samengewerkt. Zo zijn we geaccrediteerd door PiCompany, zijn we DISC gecertificeerd en hebben we o.a. gewerkt met SuccesFactors (SAP) en NGA Human Resources.

MVO

Op het vlak van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen proberen we met name een bijdrage te leveren door jonge professionals te ontwikkelen. Zo hebben we jarenlang een bijdrage geleverd aan de Young Professional of the Year verkiezing en de HR Talent Award om er twee te noemen.